Mobili Hotel Bovec Da smo porabili bone smo šli v hotel Bovec

Da smo porabili bone smo šli v hotel Bovec

Slovenija je res lepa dežela, če hočeš otroku pokazati lepote po vsej Sloveniji imaš kar nekaj prekrasnih destinacij. Poleti so tako aktualne ene, pozimi pa druge. Mi smo se odločili, da gremo v hotel Bovec pozimi, ker smo sklepali, da ne bo takšne gneče, kot pa je poleti, ko vsi hodijo na Sočo in v hribe. 

Najin starejši sin je star 20 let in le redko ga še dobiva, da gre z nami na dopust, tokrat pa sva ga prosila, da če bi šel na zimski dopust v hotel Bovec, ker sva vedela, da on rad gre v Bovec poleti, mogoče pa bi ga rad videl tudi pozimi. Ideja mu je bila lepa, tako smo rezervirali datum februarja. Zgodilo pa se je to, da je februarja bilo ogromno snega. Naš sin je komaj čakal, da gremo v hotel Bovec, midva pa sva bila vesela, ko sva ga videla, da ima željo, da gre z nami. Mlajši sin je seveda skozi govoril, da se bo sankal, kar smo vedeli vsi. Blizu je bil Kanin in sigurno ga bomo obiskali, ker bi bilo res škoda, da te zimske idile nebi izkoristili. 

Problem pa je bil ta, da nihče ni smučal, tako da bo bomo Kanin obiskali samo tako iz radovednosti, ker nihče ne bo stopil na smuči. Mogoče pa koga zamika, mogoče mlajšega sina, ali pa celo starejšega, tako da jaz nimam nobenih problemov, če bosta pokazala voljo, da jima plačam izposojo opreme in inštruktorja učenja, tako bova z možem lahko kakšne dve uri imela zase. Po slikah sva videla, da je hotel Bovec res lep in na lepi lokaciji, če bi jaz šla tja z možem sama, bi verjetno cele dneve samo lenarila, tako pa bo verjetno tempo, hotel Bovec pa bo samo naše prenočišče in restavracija za kaj dobrega pojest.