Mobili Bioklimatske pergole Bioklimatske pergole so bile ravno to kar smo potrebovali na terasi

Bioklimatske pergole so bile ravno to kar smo potrebovali na terasi

Nekaj časa nazaj sem začel nekoliko manjši projekt na moji terasi. Ta projekt pa je bil, ustvarjanje placa na terasi, kjer bi lahko med vročimi poletnimi dnevi, z družino imel kakšno zunanje kosilo, ali pa večerno druženje s prijatelji, saj je bila moja terasa zelo velika in zato primerna za to.

No tako pa sem že opravil vse nakupe, tako da sem lahko postavil mizo in stole, vendar je bil le še en primer. To pa je bil ta, da terasa ni imela čez dan nobene sence, kar pa je pomenilo, da skozi dan sploh ne bi mogli sedeti tukaj, saj bi nas sonce preveč motilo. Zato pa sem začel iskati rešitev za to. Tukaj pa sem hitro izvedel za bioklimatske pergole.

Tako pa so se mi zdele bioklimatske pergole kot odlična rešitev za ta moj problem. To pa zato, ker bi si z temi lahko ustvaril zelo dobro senco, ter bi si tudi nekoliko zagradil ta moj plac, ki sem ga naredil. Prav tako pa imajo bioklimatske pergole res zelo lep modern izgled. To pa mi je bilo tudi zelo pomembno, saj sem s sredstvom, s katerim bi naredil senco, želel obdržati ta modern izgled, ki ga ima moja hiša, tako da so bile za to bioklimatske pergole res odlične.

Bioklimatske pergole so bile ravno to kar smo potrebovali na terasi

Nadaljnjo pa imajo bioklimatske pergole tudi kar nekaj naprednih funkcij, ki bi lahko prišle še toliko bolje k temu placu. Ena izmed takšnih funkcij pa je na primer ta, da je streha bioklimatske pergole narejena iz posebnih lamelnih plošč, katere pa je mogoče z daljincem obračati. Tako pa bi lahko skozi samo pergolo spravil tudi nekaj svetlobe, oziroma sončnih žarkov, tako da bi lahko nadzoroval, kakšno senco želim imeti.

No zato pa sem res brez večjega razmišljanja kar kupil bioklimatsko pergolo, ter sem nato končno lahko zaključil ta moj projekt.