Eyeliner vam bo podaril mačji pogled

Mnoge ženske obožujejo mačji pogled, ki je privlačen tudi mnogim moškim. Eyeliner vam daje možnost, da pričarate mačji videz svojih oči. Le redkim ženskam je narava podarila mačji pogled in eyelinerja ne potrebujejo. Večina žensk ga še kako potrebuje, če želi videz mačjih oči. Pred leti je bil eyeliner največkrat nevodoodporen, kar je imelo za posledico, da se je zelo rad hitro razmazal okoli oči. Temu je sledilo mukotrpno odstranjevanje ter nato ponovno nanašanje. Včasih je bilo potrebno za brezhiben videz postopek ponoviti večkrat v enem dnevu. To pa je zahtevalo veliko časa in potrpljenja. Zato ni presenetljivo, da se je takrat le malo žensk odločilo za eyeliner. Danes pa je slika precej drugačna.

Večina žensk z veseljem uporablja eyeliner, ki je vodoodporen in se ne razmaže. Lahko bi rekli, da je sodobni eyeliner, ki je tudi vodoodporen, postal obvezen del vsake kozmetične kolekcije za ličenje. Izbirate ga lahko v zelo različnih odtenkih. Za slovesne priložnosti se priporoča bleščeč eyeliner, ki bo dal vašim očem še posebej svečan pečat. Kozmetičarke in vizažisti so mnenja, da ni mogoče pričarati svečanega videza, ki je potreben za različne svečane priložnosti, brez uporabe eyelinerja. Nekatere ženske se bojijo, da bodo z njim dosegle preveč dramatičen videz oči, kar pa se nezgodi, če ne izberete eyelinerja v črni barvi.

V nasprotnem primeru, če želite doseči čimbolj dramatični videz vaših oči, pa je priporočljiva uporaba eyelinerja črne barve. V novejšem času se je pojavil tudi fluorescenten eyeliner, ki je primeren za različne zabave. Po njem segajo predvsem najstnice, saj so navdušene nad tem, da so njihove mačje oči vidne v temi. Ko jih osvetli luč. Prodajalci so navdušeni nad njihovo prodajo, saj niso pričakovali, da bo postal tako hitro tak hit. Nemalokrat se celo zgodi, da jim zmanjkajo in morajo tudi več tednov čakati novo pošiljko.