Mobili Foto stojnica Foto stojnice so lahko zelo zabavne na marsikaterem dogodku

Foto stojnice so lahko zelo zabavne na marsikaterem dogodku

Foto stojnice so lahko zelo zabavne na marsikaterem dogodku

Nekaj časa nazaj sva bila s fantom povabljena na poroko, ki je bila res ena izmed najbolj zabavnih porok. Res že dolgo časa nisva bila na katerikoli poroki in res sva se veselila malce zabavati. Ta poroka pa je bila res nekaj posebnega, saj sta se par, ki sta se poročila res zelo potrudila.

Celoten obred je bil res prečudovit in nevesta je izgledala res zelo lepo. Po končanem obredu pa smo se seveda odpravili na zabavo. Zabava je bila definitivno nekaj posebnega, saj je izgledalo kot da smo v nekem klubu. Kljub temu, da so bili na zabavi tudi starejši, so tudi oni uživali maksimalno. Res smo se imeli zelo dobro, je pa bilo definitivno nekaj, kar je vsem vzelo pozornost. To je bila foto stojnica. Mladoporočenca sta si želela imeti. Foto, stojnico na svoji poroki oziroma na svoji zabavi. Seveda smo bili vsi presenečeni, saj tega še nikoli nismo videli na nobeni drugi poroki. Vsi smo se lahko slikali, kadar smo se želeli in kolikokrat smo so hoteli. Foto stojnica je bila res nekaj posebnega in res se ni nikoli zaprla, kar je pomenilo, da smo lahko naredili kolikor slik smo pač želeli.

To je bilo res nekaj posebnega in lepega. S fantom sva se šla kar nekajkrat slikati malce sama, malce pa tudi s prijatelji. Slike so izpadle res zelo lepe in foto stojnica se je res zelo dobro izkazala. Imeli smo se super in lahko smo naredili tudi nekaj spominov, saj smo imeli foto stolnico. Mladoporočenca sta načeloma rezervirala fotografa, a sta ga imela le za obred. Po obredu je fotograf lahko šel domov in potem smo imeli foto stojnico, kjer se je lahko vsak posameznik slikal, kolikor si je želel. Naredili smo tudi skupinsko fotografijo za čisto vsemi, ki so bili na zabavi. Foto stojnica je bila definitivno nekaj, kar s fantom nisva pozabila. Obadva sva se strinjala, da je bila torej zelo dobra ideja, saj smo lahko vsi nesli svoje slike domov že tisti dan, ko je bila zabava. Po navadi moramo seveda čakati na fotografije, če jih mladoporočenca sploh pošljeta ali pa jih najdemo na spletu, ko mladoporočenca to objavita. Tukaj pa je bilo popolnoma drugače, saj smo lahko slike nesli sami domov.