Mobili H odri H oderi omogočajo, da je sama gradnja toliko bolj varna

H oderi omogočajo, da je sama gradnja toliko bolj varna

Kar nekaj let nazaj sem imela priložnost pomagati prijatelju pri gradnje hiše. Seveda tega še nikoli nisem preizkusila in nisem točno vedela, v kaj se spuščam. Nisem vedela, ali bom sploh lahko kako pomagala ali ne. Na vsak način pa sem seveda želela pomagati, saj je moj prijatelj in vem, da želi več ali manj vse narediti sam. Zelo dolgo časa sem se spraševala, kako bi mu lahko pomagala in nisem morala verjeti, da mi to ni prišlo na pamet prej. Sama imam načeloma strica, ki je gradbenik in bi ga lahko že veliko prej vprašala, kako se tega lotiti.

H oderi omogočajo, da je sama gradnja toliko bolj varna

Stric mi je najprej rekel, da so najbolj pomembni h odri. Seveda, ko sem slišala h odri, nisem vedela, sploh o čem govori. Rekel mi je, da s pomočjo h odra lahko omogočim to, da bodo vsi udeleženi bolj varni. Najbolj pomembno pa je tudi to, da ti omogoči priti do predelov, ki jih sam ne dosežeš in so z lestvijo zelo nevarni. Seveda glede na to, da je moj stric z kar nekaj let gradbenik sem mu stoprocentno zaupala. Vedela sem, da se lahko zanesem na njega in da bo on točno vedel, kaj narediti in kako se zadeve sploh lotiti na začetku.

Povabila sem ga na gradbišče, kjer bi lahko pomagal mojemu prijatelju ter mu nekaj stvari še obrazložil. Moj stric je z veseljem prišel na pomoč ter nisem morala verjeti, kaj je prinesel s sabo. Bil je pripravljen tudi on pomagati in s sabo je prinesel ravno najpomembnejšo stvar in to so bili h odri, o katerih je razlagal. Bila sem zelo vesela, da imam tako dobrega strica, ki je pripravljen pomagati in ne glede na to kdaj in kako. Kljub temu, da ga nismo vzeli preko firme, nam je bil pripravljen pomagati kadarkoli in kjerkoli.

Prijatelju je lepo obrazložil, kako se zadeve lotiti in zakaj bi h odri prišli prav. Prijatelj je seveda vzel vse nasvete in bil zelo hvaležna, da je moj stric ostal tam ter pomagal do konca. Skupaj nam je uspelo narediti res zelo lepo hišo, ki je sedaj dom mojega prijatelja. S hiše je seveda zelo zadovoljen in zelo vesel, da jo lahko ima.