Mobili Restavracija Konec šole in restavracija

Konec šole in restavracija

Pa je prišel težko pričakovani konec šole tako za učence, kot tudi za starše. Letos sem se odločila, da bom otroke po šoli peljala na kosilo. Vzela sem si dopust, da jim posvetim malo časa in čestitam ob koncu šole. Po navadi gre po njih babica, na ta dan pa sem jih presenetila sama. Ko so me zagledali na parkirišču v avtu, so bili vsi presenečeni. Kako to, da sem ponje prišla jaz. 

Konec šole in restavracija

Ko so se posedli v avto, pa sem jim povedala, da je danes na vrsti, da nas razvaja, restavracija. Niso me čisto razumeli, zato sem jim lepo razložila, da jih za konec šole častim z kosilom. V našem kraju je bila res dobra restavracija, tako da nismo rabili hoditi daleč. Šli smo le nekaj kilometrov stran od šole. Ko smo bili v restavraciji, sem jim rekla, da lahko izberejo, kar si želijo. Tako so vsi srečni pregledali jedilnik in izbrali hrano. Jaz pa sem imela čas, da jih pohvalim in jim povem, kako zelo sem ponosna nanje. 

 

Počitnice in čas za zabavo

Tako v takšnih dneh pride še kako prav dobra restavracija. Otroci so bili srečni in navdušeni. Že dolgo nisem videla vseh hkrati tako nasmejanih. Tisti trenutek, ko sem to videla, sem si rekla, da bom to drugo leto, če bo le možno, ponovila. Videti svoje otroke srečne, je nekaj najlepšega. Ker so bili v šoli vsi pridni, mi ni bilo težko plačati kosila v prestižni restavraciji. To se zgodi le poredko. 

Tudi otroci si zaslužijo pohvale in nagrado ob koncu šole. Veliko dni se morajo učiti in veliko morajo narediti za šolo. Zato je pravi čas, da jim ob koncu šole čestitamo in zaželimo lepe počitnice. Pri meni je bila izbrana restavracija, kjer smo poklepetali ob dobri hrani in pozdravili počitnice. Kaj pa bo vaša izbira, pa je vaša odločitev.