Mobili Tuš kabine Prodaja tuš kabine po naročilu

Prodaja tuš kabine po naročilu

Bilo je lepo sončno in toplo jutro. Na terasi smo bili pri zajtrku, ko je prijatelj poklical, če smo za en pohod v naravo. Bili smo veseli, da se je spomnil na nas saj se že kar nekaj časa nismo videli. Hitro smo se spravili, se športno oblekli in obuli ter se podali do prve točke, kjer smo bili zmenjeni. Razveselili smo eden drugega in si zadali cilj do kam gremo. Med pohodom je stekel pogovor in prijatelj je povedal, da je pred nekaj meseci menjal službo in da dela v trgovini, kjer prodaja tuš kabine po naročilu. Njihovo dela poteka tako, da najprej pridejo na dom , spregovorijo o željah naročnikov. Ogledajo si prostor izmerijo tloris kopalnice, določijo lego tuš kabine v prostoru kjer je na voljo priključek za vodo. Naročnik si lahko izbere model tuš kabine že vgradne ali pa se sestavi po naročilu, za kar se največkrat odločijo. Lahko si sami določijo velikost tuš kabine, ki bo zagrajena stala v prostoru.

Stene so lahko različne steklene ali zidane oblečene v keramiko. Lahko naročijo tudi različne priključke razpršilnikov za masaže ali navadno prhanje ali z možnostjo delovanja pare, nekateri se odločijo tudi za osvetlitev tuš kabine z raznimi barvnimi efekti, prav tako se lahko ozvočijo za poslušanje glasbe. Skratka , ko si naročnik vse izbere se pričnejo gradbena dela tako da se pripravijo tla, stropi. Sledi priključitev elektrike in vode in potem še fino montaža pipe in tuš glave ter ostalih dodatkov, katere je izbral naročnik. Na koncu sledi preizkušanje tuš kabine o morebitnem puščanju ali nepravilnem iztekanju vode. Ta del je vedno zelo napet in odloča, če so z deli zaključili ali bodo potrebni še morebitni popravki. Seveda še upoštevajo reklamacije za čas enega leta ma načeloma jih je malo po večini so ljudje zadovoljni.

Zelo sem bila navdušena nad pripovedovanjem o delu prijatelja, tako da se bomo najverjetneje tudi mi odločili za postavitev nove tuš kabine v prihodnosti.

Prodaja tuš kabine po naročilu