Mobili SMS poštar SMS poštar – izkoristite izjemne prednosti mobilnega komuniciranja

SMS poštar – izkoristite izjemne prednosti mobilnega komuniciranja

Dejstvo je, da je mobilno komuniciranje lahko izjemno učinkovito in to lahko izkoristite tudi za svoje podjetje. Na voljo vam je posebna storitev – SMS poštar, za katero ste verjetno že slišali ali pa jo celo s pridom že uporabljate in ste pri tem izjemno uspešni.

V nadaljevanju vam predstavljamo samo nekaj največjih prednosti, ki vam jih lahko prinese mobilno komuniciranje, kot je SMS poštar.

 

Naenkrat se lahko pošlje več kot 3000 sporočil

Mobilno komuniciranje, kot je SMS poštar, lahko poskrbi, da je vaše poslovanje še bolj uspešno. Izberete lahko poljubno ime pošiljatelja. Namesto številke se lahko izpiše ime pošiljatelja oziroma ime vašega podjetja. Hkrati se lahko pošlje tudi do več kot 3000 sms sporočil. Lahko se odločite za pošiljanje posameznih sporočil ali pa za masovno pošiljanje marketinških obvestil.

Sporočila so lahko dolga do 640 znakov za ceno enega. Znano je, da GSM pošilja sporočilo, ki je dolgo do 160 znakov. V storitev je vključen preprosti spletni vmesnik pa tudi možnost integracije z vašim informacijskim sistemom. Lahko se odločite za brezplačni preizkus.

SMS poštar – izkoristite izjemne prednosti mobilnega komuniciranja

 

Primeri iz prakse

Dandanes se ogromno podjetij poslužuje storitve, kot je SMS poštar. Trgovine preko sms obveščajo svoje kupce o posebnih akcijah oziroma znižanjih. Društva lahko preko takšne storitve obveščajo svoje člane o sestankih in drugih pomembnih zadevah. Športna društva pa lahko svoje člane na primer obveščajo o športnih dogodkih, spremembah treningov ter podobno.

Prav tako je SMS poštar lahko izjemno koristna storitev pri obveščanju, na primer od odposlanih pošiljkah, o izpadu proizvodnje. Prednost je tudi ta, da omogoča učinkovito komuniciranje s strankami. V mislih imamo torej obveščanje o akcijah ter novostih pa tudi o dogodkih.

 

Cena za SMS poštarja

Zagotovo vas zanima, koliko bi vas stal SMS poštar. Na spletu si lahko najdete nekaj ponudnikov, ki vam na svojih straneh razkrivajo tudi ceno.