Mobili Zipline Zipline kot darilo

Zipline kot darilo

Ste kdaj razmišljali, da bi dali zipline dogodivščino, kot darilo? Sama sem bila postavljena pred iziv, da kupim darilo prijateljici, ki je praznovala 40 let. Ker sem vedela, da ona ni ravno avanturist in da si določenih adrenalinskih stvari ne upa početi, sem bila postavljena pred dilemo, ali naj jo vseeno presenetim. Dolgo sem premišljevala, potem pa sem se vseeno odločila, da ji kupim karto za zipline. Seveda me je skrbelo, kako bo darilo sprejela, ker sem jo dobro poznala in ona ne zna prekriti svojih občutkov. 

Ko je prišel njen rojstni dan, sem bila že takoj zjutraj pri njej, da ji dam darilo. Komaj sem čakala, da ga odpre pred menoj in da vidim, kako bo odreagirala. Ko je odpirala darilo, je bila vsa nasmejana, ko pa je videla bon za zipline, se je zresnila in na obrazu sem ji videla strah. Pogledala me je, jaz pa sem ji samo rekla, da je čas, da preizkusi kaj norega, da bo čutila adrenalin. Ker je na karti bil datum, je bila šokirana, ker je imela zipline čez 5 dni. Ni mogla sprejeti, da bo morala tako hitro na zipline, jaz pa sem ravno to hotela, da ima še občutek, da je to darilo za rojstni dan. 

Zipline kot darilo

Prišel je dan za zipline in moram reči, da se je prijateljica odrezala fenomenalno. Kot da je vse skupaj prespala in se enostavno prepustila. Enostavno ji drugega ni preostalo, zipline je bil uspešen, doživela je nekaj norega, nekaj kar si sama nebi nikoli privoščila. Na koncu mi je bila hvaležna, saj je bila ponosna nase, da je prestopila svoj prag klasičnega življenja. Doživela je nekaj več in sedaj je spoznala, da ti lahko tudi zipline odpre oči, da je vredno v življenju početi stvari, ki se jih bojiš in premagati strah.